Sveriges ledande politiker - ta ansvar! Inga undantag vid byggen

Alex

/ #6

2016-07-07 19:54

Lagändringar som öppnar upp för stat och kommun att fatta ännu fler beslut utan att ens behöva ta en dialog med medborgarna samt fråntar medborgarna alla tänkbara möjligheter att göra sig hörda kan bara leda i en riktning. Korruption och maktmissbruk. 

Hela forna Östeuropa var uppbyggt på EXAKT samma sätt. Gick sådär....

Låt inte detta ske i Sverige.

Det jag har sett och lärt mig de senaste månaderna är att vi inte längre har demokrati i vårt land men vi har fortfarande möjligheten att göra oss hörda, har rätt att ta del av information (även om man från stat och kommun försöker gömma den) och att det fortfarande finns lite juridiska rättigheter. Men demokrati genom "folkvalda"...HAHA!! En skymf. Mitt politikerförakt är på topp! Lögnare och opportunister allihopa.

Vissa är värre än andra då de utger sig för att vara på "de svagares sida" men deras beslut drabbar just dessa "svagare" hårdast och dessa politiker som är emot "kapitalister som ska tjäna pengar på arbetarnas ryggar" är de som tjänar mest och höjer sina egna löner mest. 

Nu måste vi, FOLKET visa var vi står och vad vi tycker innan det är försent. Det är inte tillräckligt att bara visa detta vid nästa val!! Gör det nu!! 

Tack för mig! 

Mvh,

Alexander