Rädda hörselklasserna på Solanderskolan


Gäst

/ #106

2016-04-22 09:38

Finns mycket annat man kan spara in på el tillexempel, vatten, sätt krav på samhället för några veckor och se vad som kan sparas gemensamt och inte ensamt (om det nu kan fungera så men istället för att spara in pengar på en grupp människor som behöver hjälp för att lyckas bli bättre att påverka samhället och tänka smartare än vad dagens personer verkar kunna göra. Dem verkar ju trovas där. Föräldrar verkar vara trygga med barnen där.

Vart tar barns rättigheter ivägen igentligen? Deras utbildning och barn med särskilda behov.

Ingen som tänker på att barnen skulle få säga vad dem tycker när sådant händer? Barn har kännslor mer och betydligt smartare lösningar än dagens vuxna. 

 och vad ska dessa sparande pengar användas till? Att rusta upp och bygga statyer som kostar skjortan eller? Är väl betydligt bättre att rusta upp skolorna och utöka kvalitén på en skola som är bra. Då det blir allt fler barn med särskilda behov men som inte får rätt hjälp för att klara skolan i tid. 

 

Fråga barnen hur dem tror man kan spara in pengar istället. Dem lär ha lösningar så det sjungerom det. 

 

inte konstigt att sveriges skolor går under och betygen blir allt sämre då det är så lite fokus på skolor och barn med särskilda behov men barn överhuvudtaget blir bortgkömda.

 

fabriker som släpper ut allt skit och mög prioteras och behandlas ju nästan bättre verkar det som.