Legalisera icke-dödliga vapen för civilt bruk

Realisten

/ #17 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Våld föder våld

2016-02-12 07:48

#16: Nisse polis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Våld föder våld 

Så om en polis försvarar sig med vapen, då är det effektivt, men om en lika skicklig privatperson försvarar sig med vapen är det av någon märklig anledning ineffektivt? Sitter det magi i polisuniformen? Och buset känner väl till att ni poliser har pistol, batong och pepparspray så då borde väl dem "beväpna sig efter den rådande situationen" och därmed borde väl er beväpning vara ineffektiv? Eller iaf leda till att buset är beväpnade till tänderna? Notera att jag använder din logik.

 

Om man läser mellan raderna så skriver du att du vill ha en försvarslös befolkning som slöddret på gatorna kan göra vad de vill med och om vi blir misshandlade/våldtagna ska vi bara acceptera situationen och inte göra motstånd av rädsla för att göra förvaren/förövarna arga. Förstår du vilken offermentalitet du försöker inpränta i svenska folket? 

Är det detta ni övrig vill, att vi ska leva eller dö på nåder av buset - som polis och rättsväsendet behandlar med silkesvantar - eller är ni vuxna människor som inte längre vill ha en jävla överförmyndarstat som inte låter vuxna människor ha den mest grundläggande av alla rättigheter; rättigheten till effektivt självförsvar?

 

För övrigt Nisse så kan jag berätta att jag känner flertalet poliser som håller med mig. Dessa anser det vara löjligt att folket inte får beväpna sig med SKJUTVAPEN när det kan ta polisen flera timmar att komma fram till en brottsplats. Om du är polis så borde du rimligtvis ha någon sorts erfarenhet av våld, berätta få för oss hur mycket skada man kan tillfoga en människa på under en minut, ja herregud t.o.m. på en sekund. Förklara då hur ni ska skydda oss om ni inte är där på en sekund. Hur ska ni skydda oss när vi redan ligger på marken med hjärnan utkletad över asfalten sedan en timme bakåt i tiden? Berätta det för oss.