Anmäl ordningsvakten 6 feb 2015

Tania Ali

/ #154 Re:

2015-02-10 10:36

#131: 88=Hail Hitler -  

 Vad har det med invandrare att göra? Svenskar är inte så bra heller, ungen hade rymt från ungdomshem och vakterna hade order att hålla fast dem! Om jag har förstått detta rätt, men tycker du att vakten gör rätt här? 

Hur gör han rätt? Gör han rätt när han som väger inte mindre än 80kg sitter på ungen? Eller när han slår hans huvud i marken? Eller när han försöker få tyst på ungen när han är livrädd och gör shahada? Vart gör han sitt jobb någonstans i detta? 

Varför ska dem spela bra vakter och bra poliser när det gäller sånt. Vad än pojken har gjort har han ingen jävla rätt att gör så! Ungen kan inte ens svenska, han hade rymt från ungdomshem. Yani varför inte bara snacka med ungen och kontakta ungdomshemmet istället för att göra allt detta och förlora sitt jobb? Pojken är 9 år medan vakten är vuxen man. Han borde ha agerat på ett moget sätt. Det spelar ingen roll hur ungar är i Malmö, ungar är också så där som du beskriver här i Göteborg, men det ger ingen någon rätt att skada ett barn.

Om en förälder hade skrikit eller dragit sitt egna barn från armen hade dem gjort värsta grejen, blandat in polis och social osv. Men när när vakt är våldsam mot en unge så gör han sitt jobb. Helt sjukt!!!