Barnen och Brommaflyget

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition Barnen och Brommaflyget.


Gäst

#1

2015-02-13 16:28

När Bromma flygplats byggdes,var det ett ytterområde. Men som Stockholm ser ut i dag (och staden kommer ju att växa ytterligare), så är det väldigt olämpligt,att låta den finnas kvar. Och att dessutom ha en tanke på att öka flygtrafiken, är ju helt horribelt. Både buller och avgaser är ju totalt olämpligt med tanke på befolkningen:

Gäst

#2

2015-02-16 08:24

Det bullrar redan idag så man får avbryta samtal tills pkanen dundrat flrbi för att höra vad som sägs i Björkhagen som ligger söder om stan.
Det går fortare att åka tåg till Arlanda än buss eller bil till Bromma.

Gäst

#3

2015-02-17 18:46

Det som framförallt har oroat mig som boende i Mariehäll är de canserogena flygplans fotogen ångorna som ligger tunga över hela området då planen står och "värmer upp". Man känner smaken i munnen av flygplansfotogenen och här vistas hundratals förskolebarn större delen av dagen ett hundratal meter ifrån dessa skadliga kanske dödliga inandnings ångor på Mariehälls Montessori förskola samt den stora förskolan utefter Bällstvägen. Alla dessa små förskolebarn vars inre organ är så mycket mer känsliga och emottagliga för miljögifter bryr man sig inte om ett vittens huvudsakligen är politiker och andra digniteter kommer fram så fort som möjligt!

Gäst

#4

2015-03-25 15:51

Det är tillräckligt med buller från Bromma flygplats. Buller är skadligt för både barn och vuxna, och jag vill att man följer säkerhetsregler. Inga undantag!Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...