Flytten på Landsjöskolan

Denna namninsamling är skapad för att förhindra flytten på Landsjöskolans förskoleklass och 1:an. Kommunen vill flytta på förskoleklassen samt 1:an  i drygt 1 år till lokaler som inte finns tillgängliga på skolan i dagens läge. Pga att den nya förskolan på Drättinge höjd inte är klar. Inte nog med att barnen ska ryckas upp från sin trygghet 1 gång, dom måste göra det 2 gånger då dom ska flytta tillbaka igen efter att förskolan har flyttat till sina nya lokaler! Vi föräldrar tänker inte acceptera detta då det påverkar hela skolan! Vi tänker inte bli ignorerade längre av dom ansvariga som inte vill stå till svars för sina beslut!!

Vart är barnperspektivet? Hur kan man tro sig veta vad som är bäst för våra barn när man inte ens vet hur skolan ser ut? Hur kan man tro sig veta bättre än pedagogerna?

 

Detta är skandal! Hjälp oss att förhindra detta genom att skriva under!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Johanna Salminen överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook