Distansstudier för högskola/universitet NU!

Känner du precis som vi att det är fel att högskolor och universitet ska bedriva undervisning på plats trots hög smittspridning? Trots att vuxna som kan arbeta hemifrån SKA arbeta hemifrån men att vi som studenter, trots möjlighet att bedriva studier på distans, tvingas vara på plats? 

Vi är emot de aktuella restriktionerna för högskole- & universitetselever. Övriga restriktioner riktar sig till den vanliga arbetsindividen att arbeta hemifrån så gott det går. Undvika kollektivtrafik under rusningstid. Stänga ner barer och restauranger efter 10. De flesta gymmen stänger av vissa avdelningar såsom gruppträningspass & följer upp med digitala möjligheter. Den enda bristande restriktionen är till oss högskole- & universitetselever. Var är likhetsprincipen, ska inte den beaktas? Är en vuxen arbetande människa och en vuxen studerande människa inte lika inför beslutsfattare? 

Det krävs ett solidariskt ansvar - en för alla, alla för en

Skriv under för att ta kampen med oss! 


Selma Bektas, Emma Nilsson & Tyra Lindberg    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Selma Bektas, Emma Nilsson & Tyra Lindberg lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )