Byte av studentdag 2017 - Lapplands Gymnasium

Hej!

Vi studenter på Lapplands gymnasium, Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala, önskar byta vår studentdag 2017. I år ligger denna glädjefyllda dag på tisdagen den 13/6 och vi skulle jättegärna vilja byta den till fredagen den 16/6. Enligt tradition har studentdagen alltid varit på en fredag så att det ska vara lätt och smidigt för släkt och vänner att komma och hälsa på i samband med en helg. Ligger studentdagen mitt i veckan blir det svårare att ta ledigt från jobb och skola eftersom att det då går fler jobbdagar. 

Vi hoppas att så många som möjligt vill hjälpa oss med detta genom att skriva under och därmed värna om Lapplands gymnasiums traditioner och underlätta för släkt och vänner att komma och fira denna dagen med oss!

Med vänliga hälsningar, STUDENTERNA 2017! :) 

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook