Bättre öppettider på nattis i Askersund.

Efter beslutet om ändrade öppetider på barnomsorg på obekväm arbetstid sätter oss om är ensamstående/skiftarbetare i en ohållbar situation. 

Största problemet är helgerna då öppettiderna på dagen helt tas bort. Istället kommer dom öppna kl 17:30 och vi är många som jobbar inom vården. Vården i vårt samhälle ska fungera dygnet runt och när kommunen drar ner på verksamheter så drabbar det andra verksamheter i samma kommun, vi är ett och samma. Att utöka öppettider så vi åtminstone kan börja våra pass kl 16 skulle lösa allt men det är dom inte villiga att göra. Just nu försvinner våran semester som vi är tvungna att ta ut istället för att jobba. När våra semesterdagar är slut tvingas vi säga upp oss för finns ingen annan lösning, har kommunen råd med att förlora utbildad personal?  Vad hände med ett jämställt samhälle som vi strävar efter?? 

Snälla skriv under och hjälp oss att kunna ta hand om våra äldre och kunna försörja våra familjer. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Samira Helsing överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook