#avgå2022 - Norrtäljes styre måste avgå!

Den 24 oktober fattades ett ovanligt beslut i kommunfullmäktige i Norrtälje. Styret (M+L+KD+SD) smög in en ändring av ett ord och höjde därmed sina arvoden med 27%.

Det var fel, det är nog alla överens om. 

På kvällen den 25 oktober backade Bino Drummond (Kommunstyrelsens ordförande) och Moderaterna och då skrev jag så här i Facebook-gruppen PiNK (politik i Norrtälje kommun:

Alla kan göra fel och det är hur man hanterar dessa fel som visar vem man är.

Jag trodde då att vi skulle få en ärlig, öppen och transparent förklaring och ursäkt från samtliga partier och politiker som röstade ja till förslaget om höjda arvoden.

Det är nämligen så jag vant mig vid att framförallt Bino och Robert Beronius (L) har agerat de senaste åren, speciellt i sociala medier. Öppna, ärliga och transparenta.

Nu har det gått 10 dagar och vi har nästan uteslutande mötts av tystnad. Ingen ordentlig förklaring eller ursäkt, ingen kommunikation alls nästan.

Under dessa tio dagar har jag gått från besviken och förvånad, men med hopp om en lösning och fortsättning - till besviken, förbannad, provocerad och med ett raderat förtroende för samtliga inblandade.

Jag begriper inte hur ni tänker att detta ska blåsa över om ni bara fortsätter att ducka. Men nej, detta glömmer vi inte och det har nu blivit omöjligt för er att fortsätta styra.

Ni har visat vilka ni är och ni måste avgå! Nu!

Dessa politiker måste avgå:

Bino Drummond (M)
Andrea Kronvall (SD)
Staffan Tjörnhammar (M)
Robert Beronius (L)
Thomas Imeryd (KD)

Saknar du ditt namn här?
Ingen fara, om du röstade ja till förslaget så uppmanas du härmed att stå för ditt svek och avgå med omedelbar verkan.


/ Henrik Ismarker

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Henrik Ismarker lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...