Återförena Gotham City!

Under de senaste 15 åren har traditionell heavy metal och hårdrock gått från att vara en nisch till att bli en folkrörelse. Med både nya och återförenade klassiska akter så har scenen växt till den milda grad att Sverige har flera festivaler inriktade just på detta, med Muskelrock som ledstjärna.

Men det är något som saknas. Något alldeles spektakulärt. Något som i Sweden Rock Magazines lista över de 100 bästa svenska banden kammade hem position 56 (Källa), trots deras begränsade repertoir. Gruppen som fick många människor intresserade av riktig hårdrock överhuvudtaget. Givetvis är det Gotham City som åsyftas!

Sveriges (och världens) bästa band måste göra en comeback och visa vart skåpet skall stå!

Denna Namninsamling existerar för att bevisa en gång för alla: Gotham City hör hemma på klubb- och festivalscener i hela Sverige, och förtjänar att bli erkända som den fantastiska grupp de är!

Black Man is he tonight, bring you fire! fire!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Johan Ljungberg överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook