Behåll Anammas Vegofiléer

Kontakta namninsamlingens skapare

Namninsamlingen avslutad!

2014-11-03 20:54:13

Hej!

Tack alla som har skrivit under namninsamlingen! Idag, måndag 3 november så skickade jag in dessa till Anammas VD och marknadsföringsansvarige med följande meddelande:

-----

Hejsan!

Jag tillsammans med många andra blev väldigt ledsna att höra att ni bestämt er för att avsluta produktionen av era vegfiléer. Vi blev lite gladare igen när ni tack vare den stora reaktionen på bland annat er facebooksida förklarade er närmare och lovade att göra ert bästa för att försöka producera dem i er nya fabrik när denna kom igång.

Tyvärr så producerar nära ingen vegofilé (för att veganisera och parafrasera ett känt gammalt uttryck) och jag och 261 signatörer tillsammans med mig vill här med skicka vårt innerliga uppmaning till er att verkligen göra slag i saken. 

Om ni behöver argument så bistår jag (och säkert flera andra) gärna med ett flertal väldigt goda recept på hur man kan använda filéerna för att berika sitt liv. 

Kort och gott. Vi tycker att ni gör väldigt många bra och goda saker för Sveriges veganer och vegetarianer, men att ni just i detta riskerar att begå ett väldigt stort misstag. Det finns inget liknandes filéerna på marknaden och ni har något speciellt. Vi bryr oss, därför ihärdigar vi.

Behåll filéerna!

Mvh

Gustav Johansson, petitionsförfattare och bloggare

Jävligt Gott.se

samt 261 ytterligare signatörer.


Gustav Johansson, Jävligt GottDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.