Avveckla politikernas arvoden, fallskärmar och extra förmåner.

Quoted post

Låe
Gäst

#137

2016-05-18 17:05

Jag har tröttnat på politiker som beslutar om neddragningar på det mesta för de flesta men som aldrig drabbar dem själva !

De motiverar sina höga löner och fallskärmar med att "de har så stort ansvar" men när "the shit hits the fan" så tar de inget ansvar men behåller pengarna ändå !

Svar

Sveno

#490 Re:

2016-05-20 11:20:20

#137: Låe -  

 De brukar även motivera sina löner, fallskärmar, pensioner och andra förmåner med att det måste vara lockande villkor, så att det attraherar bra politiker ! Det är verkligen ett slag i luften. Hur många i vårt land skriver under på att vi HAR bra politiker ? Inte många vågar jag påstå. Det förhåller sig tvärtom, att överallt där det finns stora pengar i omlopp, dit lockas de ljusskygga individerna. Om dessutom makten läggs till, så dras ännu fler skumma individer dit.

Att vara politiker skall vara som ett kall ! Att man vill något med Sverige och Svenskarna. Att man har en fin vision för landet och medborgarna som man vill förverkliga.

Sedan ska de naturligtvis ha en skälig ersättning, men inga fantasilöner. De ska själva vara beroende av de villkor som de skapar för övriga medborgare. Låt säga att de kan ha ca 1,5 genomsnittlig arbetarlön, och i övrigt ska de ha precis samma villkor som övriga befolkningen.

 De ska helt enkelt lära sig VETA HUT !