Karlstad MX Framtid...


Gäst

/ #13 Om man läser vad som skrivs

2014-08-28 07:25

och begrundar det noga istället för att bara läsa ett fåtal ord och sen dra egna slutsater på vad skribenten avser, så kanske fler skulle inse att vad klubben behöver är ledarskap och kommunikation.

Eldsjälar finns det, men vad gör det om ingen leder och kommunikationen uteblir. I en såpass stor klubb kan man inte räkna med att det funkar att medlemmarna själva söker upp arbete, utan det är styrelsens jobb att leda och egagera.

Ett bra sätt kunde vara med arbetsgrupper där eldsjälar och andra medlemmar kunde få delegerat ansvar av styrelsen för att ta hand om exemplevis skötsel av crossbana, anordna tävlingar, etc etc.

Om styrelsen eller någon av arbetsgrupperna planerar arbetsdagar och dessa utlyses i god tid innan via mail, sms, hemsida och lappar vid banan så tror jag det är större sannolikhet att medlemmar sluter upp. 

Som det är idag när ledarskapet uteblir och styrelsen har lite svårigheter att engagera medlemmar, ja det är faktiskt styrelsens uppgift, så blir det så att styrelsen gör allt jobb.

Det handlar inte om att slänga ut någon ur klubben, snarare att säkra klubbens framtid genom att få en styrelse som kan leda och engagera, och eldsjälar och medlemmar tillsammans i arbetsgrupper för att utföra.

Nån form av förändring behövs för att säkra framtiden för klubben. Som det är idag så finns alltid risken att vi tom kan uteslutas ur Svemo.