Vi vill ha en fritidsgård vid Bergsjön Centrum

De boende i Bergsjön behöver mer utrymme för våra barn och ungdomar, vi har en fritidsgård (Bergsjögården) men den ligger väldigt avsides, vägen dit är mörk, det finns inga buss eller spårvagnshållplatser i närheten och många får inte gå dit.

 Det som behövs är en lokal vi önskar att hyresvärdar och kommunen skall hjälpa oss att ta fram och ge barn och ungdomar något dom kan kalla deras. Detta hjälper dem att ha någonstans att vara istället för att hänga ute, i slutändan resulterar detta i att föräldrar vet vart deras barn är det minskar skadegörelse m.m

Möte med politiker sker den 20.e Januari 


Marie & Victoria FC    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Marie & Victoria FC lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )