Stoppa utvisningen av terroroffret Iryna och hennes dotter!

Fredagen den 7 april 2017 rammade en terrorist människor som gick på Drottninggatan i Stockholm. Iryna från Ukraina förlorade sitt ena ben i attacken. Iryna har sökt uppehållstillstånd för sig och sin dotter i Sverige, och yrkat på att hänsyn ska tas för de särskilt ömmande omständigheterna i hennes fall. Dessvärre har Migrationsverket fattat beslutet att Iryna och hennes dotter inte får stanna utan har 4 veckor på sig att lämna landet. Deras liv har ännu en gång slagits i spillror. Livet i Ukraina, som Iryna kommer ifrån, är hårt och hennes utsikter att hitta ett jobb med ett ben är minimala. Sverige borde låta Iryna stanna och bygga en framtid för sig själv och sin dotter under trygga omständigheter.


www.populisterna.se    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att www.populisterna.se överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook