stoppa nya vägen

Skriv på protestlistan! Stoppa nya vägen mellan Sandåkraskolan och Lilla Skogen! Var med och protestera mot planerna på att bygga en stor GENOMFARTSLED för buss- och biltrafik från återvändsgatan mellan Sandåkraskolan och förskolan Lilla Skogen, genom den gamla skogen mot Sköndals centrum.

Se www.stockholm.se/storaskondal 

Dagligen går och cyklar hundratals barn till skolan och förskolan här. Risken för personskada är stor. Luftkvaliteten försämras drastiskt och bullret ökar! Barnens miljö på skolgården blir sämre! Vill du protestera mot dessa planer skriv under denna namninsamling snarast!Nya_vägen1.png

 Du kan också påverka utgången av detta genom att SENAST den 6 november skriftligen skicka synpunkter med E-post, ange diarienummer 2015-14204, till stadsbyggnadskontoret@stockholm.se, eller skicka ett brev med diarienummer 2015-14204 till Stockholms stadsbyggnadsnämnd, Registraturen, Box 8314, 104 20 Stockholm.                                 


Thomas Carlson, Sköndal    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook