Sök efter Patrik Linfeldt med undervattensrobot

Carina & Jögen Linfeldt har under 7 års kamp försökt hitta sin son Patrik. Jag tror alla har hört på nyheterna om Patrik när han var påväg hem med tåget från Hallsberg.

Ansvarig polis Karin Eldblom säger i sina intervjuer att hela botten i Hynnebergsbrottet INTE är genomsökt. Trotts att hundarna markerat på samma ställe! Även efter 2 år markerade hundarna att någon finns i vattnet.

Karin Eldblom säger att det finns en möjlighet till mänskliga kvarlevor. Hon sa även att så FORT det finns nånting som kan återuppta utredningen så självklart kan den öppnas upp igen! Men varför säger hon idagens läge NEJ, till att återuppta utredningen? Hon håller inte sina ord hon sagt!


Räddningstjänsten har köpt in en avancerad undervattensrobott och vill söka efter Patrik. Karin Eldblom säger Nej till att söka efter honom eller vem som ligger på botten i Hynnebergsbrottet. 

vi skriver under för vi vill atthon ska bytas ut eller ändra sig! Vi skriver även under för Carina och Jörgen att de ska finna frid ❤️Lina Linfeldt (Kriz)    Kontakta namninsamlingens skapare