Ny skola på Tunaområdet i Hallstahammar

Att Tunaområdet i Hallstahammar genomgår ett generationsskifte kan inte ha undgått någon. I takt med att äldre säljer sina bostäder flyttar yngre in. Många har barn. Barn som behöver en nära och trygg skola att gå till och utvecklas i.

Jag är en av många som skrev på protestlistan när kommunen bestämt sig för att Tunaskolan skulle läggas ner. Skolan som jag och så många andra innan och efter mig har gått på och älskat. Skolan som gav en otrolig trygghet och den bästa start i livet man kan tänka sig, den behövs nu! Jag har inte stött på en enda person som gått på Tunaskolan som inte tyckt att deras barn också skulle få den möjligheten, att gå på den skolan. Men våra röster gjorde sig inte hörda och skolan lades ned. Det var för lite barn i området, sa dem. 

Men nu är det inte det. Nu har vi många barn i området, barn som vill gå på en lugn och trygg skola i närområdet. För att göra våra röster hörda - för att ärendet ska tas upp i kommunen - krävs minst 50 underskrifter.
Nu sätter vi igång och kämpar för en ny skola på Tunaområdet i Hallstahammar. 
Vilka är med?

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Amanda Todor överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook