Namninsamling. Nej till vindkraft på Ripfjället i Malung

Säg NEJ till vindkraft på Ripfjället i Malung!

Ripfjället_Christers_bild3.pngRipfjället i Malung, i ett naturskönt område i ett landskap fyllt av fäbodar, vattendrag, orörd natur och sommarstugor, hotas att utplånas av en stor vindkraftspark med 30 stycken 250 meter höga vindkraftverk. (3 gånger högre än Globen som är 85 m högt)

Alla vi som värderar tystnad, natur och djurliv kommer att påverkas negativt. Mark- och stugägare får sina livsverk krossade, det genom generationer ärvda fäbodlivet blir ett minne blott. Jägare och fiskare påverkas starkt liksom bärplockare, vandrare, skoter- och skidåkare. Området är turisttätt, men semesterfirare trivs inte i industriområden vilket medför att även turismen och det lokala näringslivet kommer att drabbas hårt.  

Planen är att hela området i fäbodlandskapet ska bli ett stort industriområde med utländska verksamhetsutövare. Detta måste vi stoppa! Vi menar att vi i stället ska värna vår unika natur. Vi ska använda naturen till återhämtning och fritid. Vi behöver tyst, ren, orörd natur!  

Här kan alla, både du i Malung-Sälens Kommun och du som vill besöka den tysta, rena och fridfulla naturen kring Ripfjället protestera.  

Genom att skriva under denna namninsamling protesterar du mot tyska wpd:s planer på att skövla Ripfjället och sätta upp en industripark med vindkraftverk där idag tystnad, lugn, natur, djurliv och fäbodliv härskar.

By signing this petition, you are protesting against the plans to destroy Ripfjället and the surroundings whith building a huge industrial wind power park where today silence, calm, nature, wildlife and recreation life rules.

 

Mer information finns på www.ripfjalletmalung.se

Vi tycker inte heller om spam, dina uppgifter är skyddade hos oss!


Föreningen Nej till vindkraft på Ripfjället    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Föreningen Nej till vindkraft på Ripfjället kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte ditt telefonnummer på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...