Låt dansen vara kvar i Rosa huset

A6189153-97B3-43B2-AE8E-0D5FFB009D14.jpegDet finns ett Rosa hus i Umeå med två lokaler ämnade för dans som skapar förutsättningar för att många ska få ta del av dansen och dess betydelse. 


Dansen har flera gånger fått skuffats undan och kämpat med lokalbrist. Samtidigt som en stor efterfrågan finns från framförallt unga personer att få dansa. 

Rosa huset innebär mycket för många. Det har gjort att unga har växt genom dansen, hittat trygghet, självförtroende, hälsa, vänner och ett eget sätt att uttrycka sig.

Inga andra lokaler kan mäta sig med dessa danssalar i många aspekter. Kan vi inte berika Umeå, istället för att ställa mot annan verksamhet? Varför stänga och ta bort dessa lokaler, till och med stå tomt i minst 6 månader när huset, ett andra hem, kan bubbla av liv, rörelsegäldje, framtidstro, trygghet, ren glädje, passion, engagemang, fantasi, allt detta i ett ord; DANS!

Låt dansen vara kvar i Rosa huset, där den ska vara för att fler, inte färre, får ta del av dansen, åtminstone i 6 månader till.

Sista dag att skriva under: 2022-12-26

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Dans i Umeå lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...