Klimatförändringar

Vi kommer inte kunna leva på jorden snart om vi inte gör nåt, vi är 2 tjejer på 12 år som vill vara med och påverka. Vi vill starta en namninsamling, vi kräver att världens ledare gör nånting på allvar, och det är nu!!

Halten av växthusgaser i atmosfären var rekordhög under 2017. Senaste gången jorden upplevde lika höga halter av koldioxid var för 3-5 miljoner år sedan då temperaturen var 2-3 grader varmare än idag och havsnivån var 10-20 meter över dagens nivå

Konsekvenserna av klimatförändringar är att isarna smälter, vilket i sig är en konsekvens av att havsnivån stiger. Det gör att det kan bli översvämningar. Vädret blir extremare och varmare. Djuren påverkas och den biologiska mångfalden hotas. Våra utsläpp måste nollas till år 2070. De fossila koldioxidutsläppen måste nå noll tidigare, vid 2050. Vi behöver din hjälp för att rädda klimatet!!! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Alma Hebert överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

kysytään!-- Large modal -->