Hastighetssänkning på Tängvägen Ås

Vi behöver agera INNAN olyckan är framme.

I ett försök att nå fram till Trafikverket, i syfte att få till en hastighetssänkning på Tängvägen Ås, efterfrågar vi nu era namnunderskrifter.

Ombyggnadtion av Tängvägen finns planerad men planerna ligger långt fram i tiden.

Fram tills att ombyggnaden är här, bör vi åtminstone få till en hastighetssänkning och därmed göra vad vi kan, för att undvika en tragisk olycka.

Vägen är oerhört smal med hålor och sprickor i alfalten. Korsningar och utfarter, avsaknad av belysning och helt utan vägren. Det är mycket vilt som korsar vägen och inte minst, en linje för kollektivtrafik där vi trängs tillsammans med länsbussarna.

Men absolut främst, är den STORA mängden oskyddade trafikanter som rör sig på och vid vägen.

Det är gående och cyklister som ska till och från förskola och skola.
Det är hundrastare, motionärer, vyskådare och barn som springer mellan sina grannkompisar.
- Ja, listan för vilka som vistas på Tängvägen kan göras lång.

Tängvägen är en transportsträcka för hela områdert och naturliga och alternativa vägar saknas. Trottoarer saknas varför oskyddade trafikanter och diverse fordon delar vägbana. Dessutom en vägbana med mycket att önska.

För att inte vidta åtgärder, först efter att olyckan är ett faktum, då är en hastighetssänkning ett försök att undvika en eventuell tragedi. 

Allt DU behöver göra, är en underskrift här. Det driver inte minst på initiativtagare att fortsätta föra dialog med berörd myndighet. Och ju fler vi blir, desto snabbare måste Trafikverket agera.


Familjen Siefert (med grannar)    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Familjen Siefert (med grannar) lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...