Ge Thelma assistans!

Hjälp Thelma få den assistans hon har rätt till! Nedan följer ett utdrag ur en artikel i Helsingborgs dagblad:

"Thelma Carlson levde ett aktivt tonårsliv fram till för ett år sedan. Då förändrade en trafikolycka livet för alltid. Nu kämpar hennes föräldrar för ett värdigt liv åt sin dotter.

För ett år sedan var Thelma en student med toppbetyg från Klippans gymnasieskolas naturvetenskapliga program, en social tjej och duktig friidrottare som var på väg till fjällen för att arbeta med turism och bråkade med sina föräldrar om att flytta hemifrån. Livet kunde inte upplevas snabbt nog.

Den 11 november 2020 hade hon varit i Klippan där klubbkamraterna turades om att jobba på ett tryckeri för att få in pengar till träningsresor. Efteråt körde hon mot Helsingborg och mammas lägenhet.

Men hon kom aldrig hem.

Vad som hände den där kvällen på väg 21 blev delvis klarlagt i polisutredningen. Thelmas bil krockade med en bil som körde i över 100 kilometer i timmen i fel färdriktning. Det fanns ingen chans att väja. Föraren i den andra bilen avled direkt.

När föräldrarna får veta vad som hänt ligger dottern i koma på lasarettet.

Benen var brutna, knän och armbågar krossade. Det fanns sprickor i käke, bröstben och bäcken. Ena ögat skadades och en lunga var punkterad. Och så en svår, traumatisk hjärnskada av tredje graden."

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Hanna Kovacevic lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...