Mot att våran kommun inför 3 semster-perioder. Bräcke, Jämtlad.

Med fler än 2 semester-perioder ökar risken för att anställde söker sig till andra arbetsplatser eller yrken. Det behöver vi inte! Att anställda inte tar ut sin semester beroende på vilken period man fått. Vilket kan leda till  sjukskrivningar då man egentligen behövde semester på sommaren men valde att ta den exempelvis i december istället. 

Att många mår dåligt när man inte får ledigt med sina nära och kära. Att många mår dåligt över att man måste ha barnen på förskola/fritids hela sommaren. 

En tanke just nu är;  De studerande vikarierna vi har kan inte (eller vill inte)jobba halva juni eller halva augusti pga studier. Får vi det lättare med vikarie-rekryteringen med 3 semester-perioder då? 

 Sist men inte minst, missnöjet !

Kommunen måste se till att vara en attraktiv arbetsgivare som har vettiga arbetstider och scheman. Det lockar folk! En bemanning som som styrs efter sanningen, alltså det verkliga behovet! Lyssna på personalen!

Sist men inte minst, höja våra löner och OB-tillägg ! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Annika Hjältman lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...