Malmö mot illegala vapen och den organiserade brottslighet

Quoted post

arrangörerna

#18 Re: Re: Re: Re: Re: Kommunens ansvar

2012-01-06 01:33

#10: Rickard Wendel - Re: Re: Re: Re: Kommunens ansvar

Håller ej med! Att någon använder oss kan vi inte göra något oss. Tyvärr. Vår avsikt är en bred manifestation för Malmö. Vi ställer krav på den nationella arenan. Alla partier finns i riksdagen från vänster till höger. Vi kan ställa krav på dem som ligger oss nära. Du på dina partivänner. My på sina. Luciano på sina.

Svar

Rickard Wendel

#27 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kommunens ansvar

2012-01-06 08:26:21

#18: arrangörerna - Re: Re: Re: Re: Re: Kommunens ansvar

Så här står det i inbjudan till manifestationen: "Nu får det fan räcka! Partipolitisk obunden manifestation mot illegala vapen och den organiserade brottsligheten." (min understrykning).

Men nu ändrar ni på syftet. Från manifestation mot illegala vapen och den organiserade brottsligheten till "krav på den nationella arenan".

Jag tyckte att det var ett lysande och djärvt initiativ att genom en folklig manifestation visa Malmös undre värld vilken avsky det finns mot deras verksamhet. Men nu vänder ni fokus och ansvar från de kriminella och siktar, precis som alla andra, in er på den politiska arenan.

Tomas

#118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kommunens ansvar

2012-01-07 01:14:15

#18: arrangörerna - Re: Re: Re: Re: Re: Kommunens ansvar

Håller fullkomligt med Rickard Wendel. Och det finns väl inte en enda bra anledning att inte kopiera listan och även lämna över en kopia till Kommunfullmäktige!!?