Karlstad MX Framtid...

snart fd medlem!!

/ #9

2014-08-27 14:29

Jag förstår inte riktigt detta...

Ni som klagar och klagar, har ni ens hjälpt till med denna klubb?  Jag menar, det är absolut inte enbart styrelsen som ska se till att crossbanan, endera spår, parkering, kiosk, planering osv ska fungera! Som ALLA vet är detta en ny klubb, vilket betyder att allt inte funkar ännu, hur konstigt är det? Hur kan ni ens ha mage att klaga på de stackarna rent ut sagt som lagt och fortsätter lägga sin själ i denna klubb, utan att ens få ett tack?! 

Detta är riktigt j**la pinsamt att se hur pengagiriga lata jävla har mage att sitta på sina feta arslen och bara klaga!!! 

Istället för att sitta på internet och klaga, dags att gå på mötena, se vad de säger och fråga frågor?! Erbjud er att hjälpa till med allt ansvar dessa människor får ta på sig,  och den skiten som de får ta ska absolut inte ta, de är hela klubbens ansvar att hjälpa till och vara stöd. 

 

Ska detta bli samma saga som kils crossbanan?  5 personer av flera 100 tals ska bara få jobba och ta skit för att de resterande 100 människorna vara ska få leka av sig och klaga på de stackarna som kämpar och lägger all sin energi och privatliv på att hålla ordning?! 

 

Nej fyfan! Skäms på er! 

Ta mer ansvar allihopa,  annars har ni ingen jävla klubb kvar!