Karlstad MX Framtid...

Kluven

/ #7 För många frågetecken

2014-08-27 11:53

Några av mina frågetecken som jag säkert tror fler delar med mig:

- Om jag inte minns fel har ett mötesprotokoll från senaste årsmötet efterfrågats, och trotts intensiva påtryckningar har nuvarande styrelse inte kunnat framvisa detta?

- Likaså ekonomin, kan ni redovisa den? hur mycket pengar finns i klubben egentligen? Vi vill veta vart våra pengar går så att varannan krona inte "mystiskt försvinner" eller investerars på lösningar som inte håller (hört nått om ett bevattningssystem som inte kommer funka tex).

- Har även hört att medlemmar har haft det svårt att plocka ut tävlingslicens då de inte varit registrerade som medlemmar på idrottonline - Detta kan vara ett sätt att plocka ut svarta pengar, rent slarv eller ett helt naturligt mänskligt misstag.

- Informationsspridningen är under all kritik

- Styrelse förefaller negativt inställd till enduron fast det borde vara en fin inkomstkälla för dem, visa lite intresse!!!!

- Hur ser styrelsen på framtiden, vart är klubben på väg, hur skall våra pengar investeras?

 

Å andra sidan, sittande styrelse har lagt ner ett hästjobb, iaf på crossbanan, skulle kunna ge nuvarande styrelse fortsatt förtroende MEN en dialog bör tas med det andra partiet, är ingen enskilld människa utan en hel hög med folk som skrivit på som uppenbart känner ett missnöje och det bör styrelsen ta på allvar för att se till klubben som helhet...