Karlstad MX Framtid...

Niklas Pettersson

/ #6 Namn tack...

2014-08-27 07:05

Hej,

Jag kommer inte svara på alla inlägg på denna kommentator sida...jag såg hur det blev på Gästboken och det är ju bara pajkastning hit och dit.

Jag har skrivit mina tankar och hur jag känner, om någon vill diskutera detta med mig på en normal nivå så är ni välkomna att ringa eller maila mig.

Mitt telefonnummer står ju på Kalstad MX hemsida.

En sak kan jag ju dock besvara och det är ju så att efter samtal med en del personer på den andra listan så verkar det inte som det vet vad det är de skrivit på och vad det innebär. Flera punkter i det inlägget håller jag helt med om; öppetider, klubbvärdar, information m.m. men notera att jag också poängterar att som läget ser ut nu och med de förutsättningar som finns så är jag nöjd med hur klubben fungerar.

Jag skriver också att jag är säker på att inom en kort framtid så kommer allt vara perfekt inom klubben, och med allt vad det innebär. Glöm inte att det är ideelt arbete vi talar om.

En annan sak som är anmärkningsvärd är ju också hur bildandet av den gruppen mot styrelsen uppstod. Jag tycker inte att man gör som ni har gjort och det är min personliga åsikt. Jag har varit med om liknande i mitt arbetsliv och det kändes absolut inte bra. Ofta och så också i min erfarenhet så grundade allt sig på missförstånd och olika sätt att se saker på, är ganska säker på att så är även fallet här.

Ha en fantastisk dag...full gas =)