Karlstad MX Framtid...

En som skrivit på för förändring

/ #1 mycket bra skrivet

2014-08-26 21:32

Nicklas,

 

Jag tror att de som skrivit på uppropet anser att "eldsjälarna" har gjort ett ypperligt jobb i det stora hela, vad uppropet handlar om är öppenhet, dialog och ordning och reda. Alla medlemmar har passion för sporten och vill inget hellre än att utöva sin sport, men den totala bristen på vilja att ta dialog, stöd och strukturerad hjälp av medlemmarna, resulterar i ett missnöje. Svar på enkla frågor direkt till styrelsen uteblir och om svar kommer så är undertonen "det skall du skita i".

 

Öppenhet och dialog i det förtroende en styrelse har fått av medlemmarna är vad uppropet handlar om, inget om att elsjälar skall bort, tvärt om hur kan klubben förbättras och utvecklas tillsammans, eldsjälar och övriga medlemmar där medlemmarna ställer upp på tävlingar, arbetsdagar och som klubbvärdar. Där vi tillsammans breddar vårt kontaktnät för ytterligare sponsorer, mer medlemmar och en trivsam klubb som alla är stolta över.

 

Det krävs visst minimum av ordning och reda för att vi skall få vara kvar i Svemo, det är endast denna nivå uppropet kräver. 

 

Jag anser inte att ovanstående är något orimligt att kräva av en styrelse, vad tycker ni ?