Visa ditt stöd för Korpberget

AB24690A-CB7F-4A06-BD15-B0F5820B8BA5.jpegBehandlingshemmet Korpberget granskas just nu hårt av myndigheter och media. Granskningen är onyanserad och medias rapportering ger bara röst åt en kritisk tidigare patient som tyvärr får definiera hela Korpbergets behandling. Myndigheten vill dessutom ta bort de regler och den struktur som ger Korpberget mycket av dess speciella karaktär och som har varit en del av Korpbergets framgångsrika behandling i årtionden. En behandling som bygger på en försvenskad tolvstegstradition med rötterna i USA och som har hjälpt så många att bli drogfria.

Med den här namninsamlingen ges nu möjlighet för alla som har en relation till Korpberget att ge sitt stöd. Alla som gjort behandling på Korpberget, alla anhöriga och alla andra som vill ge stöd, skriv under och låt både media och myndigheter förstå att Korpberget är så mycket mer än en persons berättelse och anmälan

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Linda Borg lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...