Victoria hem! Låt familjen bo kvar!

FE3FB400-8CDF-486B-B718-550A2374A120.jpeg17AC9C43-96EE-49B3-A233-ED56C76F56A8.jpegHej! Vi är en familj på 3 små barn och 2 vuxna som blivit totalt lurade av en familjemedlem.
Vi fick bo i hans lägenhet och betalade hyra till honom varje månad på punkt och pricka. Problemet är nu att denna personen har inte betalat en enda hyra på 6 månader och har nu gömt sig. Vi är helt förstörda i familjen och är snart bostadslösa.

 

Viktoria hem säger nu att vi har en chans att få kontraktet men endast om skulden på 90 tusen blir betald. 

 

vi har flyttat 7 gånger på 3 år pågrund av andrahandskontrakt. Barnen har bytt skola och förskolan 4 gånger. Vi vill inte behöva ta det ifrån dom igen. Love har en extremt bra skola. Dezibel och Aiden går på en förskola som känner oss så bra. 
vi bor även nära Linnea 

Snälla hjälp oss att få upp deras ögon och visa med medmänsklighet! 

Skriv under så kanske vi får upp deras ögon! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Linn Molle lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...