Vi som tycker att polisen i fallet "Benjamin" gjorde rätt och stödjer landets poliskår

En icke-händelse har skapat uppståndelse i Sverige den senaste veckan. Fredagen den 11 september åkte Benjamin Antwi på en extrakontroll vid inträde till vårt rike via Öresundståget från Köpenhamn. Istället för att som en vanlig människa tillmötesgå Polisens uppmaning käftade Benjamin Antwi emot och poliserna fick, helt korrekt, släpa ut honom ur tåget.

Polishatare inom media och sociala medier har de senaste veckorna anspelat på att Benjamin Antwi blev utpekad pågrund av sin hudfärg, vilket ingen har några bevis för. Detta är i vår mening extremt ansvarslöst då det spär på polishatet som gror i vårt land. I USA sköts två poliser helt oprovocerat i Kalifornien för två veckor sedan av en man, sannolikt påeldad av det extrema polishatet som finns där numera.

Låt oss inte bli som USA. Här visar vi att vi stödjer polisens arbete och att vi inte tillåter Sverige att gå samma väg som USA.

 

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Stefan Bengtsson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook