Vi kräver att mediciner slutar klassas som läkemedel

Vi kräver att mediciner slutar att klassas som läkemedel.

 

Det är ju direkt falsk marknadsföring, eftersom det inte läker någonting.

Det enda som kan läka kroppen, är kroppen själv, om den får rätt förutsättningar...

De flesta medicinerna idag, är av symptomdämpande art, dvs de läker inte... Exakt som att tejpa för oljelampan i bilen när den börjar lysa.

Först och främst måste man förstå att en sjukdom, är ett symptom på en obalans. Åtgärdar man obalansen, så försvinner symptomen, dvs sjukdomen.

En sjukdom uppstår antingen genom att man har gett den något den inte skall ha (gift) eller att man ej har gett den något den behöver (ex näring)

Ta då Kolloidalt Silver som exempel, det dödar flera obalanser som uppstått när man gett kroppen något den ej skall ha. Alltså borde det verkligen klassas som läkemedel, eftersom det ger kroppen rätt förutsättningar att läka sig själv, jämför med mediciner.

Fler såkallade "alternativmediciner" borde omklassas till just läkemedel, och mediciner skulle bara få heta mediciner, alltså inte läkemedel...


Men bara för att det klassas som just läkemedel skall det ej innebära annorlunda restriktioner än idag, eftersom det är naturen och det självklara valet...
Skall ej jämföras med mediciner...

Att en och samma myndighet skall sitta vid 2 bord så som läkemedelsverket gör blir ju fel, eftersom de ej jobbar med hälsa, men ändå skall ge folket råd om hälsoprodukter. De är alltså hundar åt läkemedelsbolagen.. VoF VoF...

Klart att de då inte går ut med exempelvis korrekta siffror angående RDI, som ju förr hette MDI (Minimalt Dagligt Intag) för att överleva sjuksängen...
Det är svårt att uppnå RDI idag med tanke på den bristfälliga näringen i kosten idag. Men även om du skulle lyckas, så är det ett underskott.

 

Genom att samla in minst 50 000 underskrifter före 1 Juni, så bör vi kunna få läkemedelsverket att framtvinga en förändring.

 

Om det inte hjälper, så startar vi en insamling för att finansiera juridiska åtgärder.

 

Sprid detta vidare till alla era vänner.

 

OBS: DU MÅSTE BEKRÄFTA DIN UNDERSKRIFT GENOM ATT TRYCKA PÅ LÄNKEN I MAILET DU FÅR EFTER DU SKRIVIT UNDER.

Skriv på denna namninsamling

Fyll i formuläret nedan för att skriva under denna petition skapad av Fredrik Marthell. Namninsamlingens författare kommer se all information du anger i detta formulär.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook