Värna om våra barns vardag!

Till alla er föräldrar som har barn eller barnbarn i förskola i Lekeberg kommun och till alla andra som är måna om barnens framtid.

Kommunfullmäktige har i sin budget inte gett utrymme till att förvalta befintlig verksamhet utan ska pressa in ytterligare barn i redan fulla barngrupper.

Detta kan vi inte acceptera!

Det handlar om en trygg och stimulerande plats för våra små att lägga grund för kommande skolår - inte en plats för förvaring av barn.

Skolverkets riktlinjer är att varje pedagog ska ansvara för max 5 barn. I Lekeberg höjs nu den siffran till 7,44 barn per pedagog. Detta kommer självklart att påverka arbetsmiljön för pedagogerna och vistelsemiljön för våra barn.

Vi som skattebetalare måste göra våra röster hörda när våran kommun inte följer högre instansers rekommendationer och tar beslut som kan påverka våra barns framtid.

Skriv under denna namninsamling så att vi gemensamt kan göra politikerna i Lekeberg uppmärksamma på att vi inte stödjer detta beslut!!!

Snälla, skriv under och dela!!!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Diana Järn överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook