Vaccinknappen - planerad polarisering?

Nu verkar det poppa upp företag som får oss människor att välja sida, ta ställning till hur de styrande har skapat den. 

Det senaste är "Vaccinknappen" där du kan köpa en knapp som visar vilken sida du har valt. Är det vad vi vill att våra barn ska växa upp till? Vi kan ju dra paralleller till andra världskriget och judarna. 

 

IMG_7086.jpgTycker ni att detta hör till framtiden vi ska lämna över till våra barn och barnbarn? Tycker ni att det är solidariskt att ta ställning på detta sätt? Företag som detta bidrar till den nya världsordningen genom att skapa polarisering. 


IMG_7080.JPG

De skriver själva på sin sida att att de har respekt för människors fria val och företaget kom till för att visa omtanke och kärlek och skapa trygghet. Och att de skänker 5:- till Covid-drabbade.

Detta är förstås planerat för att skapa ytterligare rädsla, få människor att gruppera sig ännu mer, då det redan pågår. 

 

 

 


Tina L Hedenquist    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Tina L Hedenquist lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...