Stoppa utvisning av Iryna och hennes dotter Sofia, låt Sofia fortsätta gå i svenska skolan

D93ED59A-9452-4E06-8651-FC13F0369E07.jpeg
Hjälp oss att protestera mot utvisning av Iryna och hennes dotter Sofia, ge dem ert stöd så att Sofia kan fortsätta gå i svenska skolan och att de kan få ett värdigt liv i Sverige!

”Den 7 april 2017 befann sig Iryna på Drottninggatan i Stockholm. Hon skulle köpa en nyckelring till sin dotter. Utanför Åhléns rammades hon av terroristen Rakhmat Akilovs lastbil.

Irynas skador var så allvarliga att läkarna tvingades amputera hennes högerben. Hon har efter dådet också vittnat om svårläkta sår i själen.”

Iryna kommer från Ukraina och hennes ansökan om uppehållstillstånd för sig själv och dottern har efter att ha vandrat från instans till instans avvisats och Iryna och dottern har endast några få veckor på sig att lämna Sverige.

Regeringen bör låta Iryna och hennes dotter Sofia få  stanna i Sverige så att de kan få ett värdigt liv. Sverige bör låta Sofia fortsätta gå i skolan i Sverige. Skriv under för att understryka deras rätt till det. Skriv under för att stoppa utvisningen!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Barkijevic överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook