Stoppa diskrimineringen som sker för att komma in på nattklubbar

Vi lever i ett väldigt utvecklat samhälle, där vi strävar efter att nå jämställdhet och bli av med rasism, strukturell rasism och diskriminering. Men ändå ser vi att samhället i sig indirekt tillåter en slags strukturell rasism eller diskriminering som vi blundar för! Vi måste idag stå upp för vår rätt att vara ett enat folk, ett enat samhälle som gör allt för att kämpa mot diskriminering!

Idag är det väldigt känt att nattklubbar nekar gäster att komma in på allmän plats (deras nattklubb), och att detta väldigt ofta görs p.g.a gästens utseende (hudfärg)! Detta är en diskriminering vi måste bli av med!

Idag kommer klubbarna lätt undan eftersom de enkelt kan låtsas att gästens klädval inte matchar klubbens policy eller att klubben är full, eller att endast gästlista tillåts.

En lag måste införas för detta! Klubben ska inte kunna komma undan, utan att vartenda plagg som är tillåtet måste i så fall listas någonstans. För vi vet att många har nekats inträde även fast klädvalet inte varit något fel på! Är det gästlista som gäller så ska detta tydligt visas någonstans.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Namn överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook