Rädda Dagligaverksamheten Café vårvinden

Det har kommit till våran kännedom att DV Café vårvinden (Dagligverksamhet) läggs ner.

Det är inte bara ett café utan en daglig verksamhet för funktionshindrade. Har ni tänkt på hur detta påverkar dom? Detta kanske bara är början eller det är så att all dagligverksamhet kommer att försvinna då det är samma chef på båda ställena. 

DV Café Vårvinden är det enda fiket vi har kvar i Länsmansgården som har öppet alla vardagar och som man kunnat går till för god hemmabakad fika, trevliga och välkomnande personal och brukare som gör att fikastunden blir hemtrevlig.

Våra funktionshindrade barn, små barn och gamla blir accepterade och sedda för dom som dom är samt mottagna med glädje och öppna armar. 
Vi här i området hoppas innerligt att ni tänker om och behåller DV Café Vårvinden som det är nu med dom fina brukarna och den fantastiska fina personalen för dom funktionshindrades skull att få var kvar. 

Därför har vi nu startat en namninsamling för att ni ska få en chans att se hur omtyckt fiket med brukare och personal är som det varit nu av oss gäster som kommit dit och att ni kan tänka om angående att lägga ner DV Café Vårvinden. Den är så otroligt viktig för dom funktionshindrade. 

Tänk om, Gör rätt. Beslutet påverkar många

 

punkter med Fördelar:

*Det är en dagligverksamhet för funktionshindrade

*Det ligger tillgängligt för alla

*Det är lätt att hålla avstånd nu i pandemin

* Det är billigt, hemmagjord och färsk fika varje dag som alla har råd med

*Alla är välkomna och behandlas lika

*Alltid glatt och och positivt bemötande av personal och brukare

* Man känner sig välkommen

*Brukarna har en plats dom trivs på och har något att göra

 

 


Katharina och Karina    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Katharina och Karina överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...