Förbättra konstgräsplanen på Skallberget!

Vi vill samla underskrifter från alla som själva använder, har barn som använder eller helt enkelt ser det som en bra plats kring förbättrandet av konstgräsplanen på Skallberget!

Varje dag året om används denna plan av barn, ungdomar och vuxna, av fritidsklubben och gården, på skolans idrottslektioner och av fritids. Därför är det under all kritik att man under flera år struntat i att upprätthålla planen och att man dessutom kapat planen med ca 6 meter för att göra plats för en infart som ska gå till den nya förskolan.

När jag frågade om det kunde gå att få tillbaka dem 6 metrarna åt andra hållet så fick jag till svar att detta inte var möjligt utan att påverka naturen för mycket.

I dagsläget så är det byggarbetsplats runtomkring planen så om en bll landar över stängslet så behöver barnen ta sig in på byggarbetsplatsen för att återhämta bollen. När bygget är klart så kommer bollarna att hamna på förskolans parkering och flyga mot deras hus. På andra sidan är det en bilväg och på ena kortsidan är den en bilparkering och snart också en ny bilväg. Mattan har skarvar överallt som man snubblar på, den har brännskador som är flera år gammal, den leder inte undan vatten utan vattnet samlas och på vintrarna fryser detta på och förra vintern hade vi en pojke som var nära att bryta foten pga detta.

Målet med denna namninsamling är att visa för staden hur många som bryr sig om denna plan och faktiskt vill att den ska upprätthållas till den standard som den förtjänar.

 

Det som behöver förbättras är:

-byta ut mattan

-måla linjer

-byta ut målen

-montera högre staket både på kortsidor och långsidor


Dennis Pettersson Kraft    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Dennis Pettersson Kraft lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...