Nej! Förbjud inte "Natural Cycles" i Sverige!

Bakgrund:

Läkemedelsverket utreder appen Natural Cycles då flera kvinnor anmält appen eftersom de de blivit oönskat gravida trots att de har ställt in att de vill undvika en graviditet.

Alternativen är att Natural Cycles antingen får ändra sin marknadsföring eller att appen förbjuds i Sverige, enligt svt. 

Skaparen av den här namninsamlingen ställer sig skarpt frågande till den drastiska åtgärden att förbjuda appen eftersom det idag inte finns ett enda preventivmedel som garanterar att du inte blir gravid (kondom, p-piller, p-stav, p-ring, spiral ect.). "Personligen tycker jag att appen är fantastisk och jag upplever att jag har lärt känna min kropp bättre sen jag började med den, både fysiskt och psykiskt."

Skriv under om du är en kvinna som är nöjd med Natural Cycles, som vill att det ska vara tillgänglig i Sverige, eller om du är en person som håller med om att vi ska ha rätt till ett naturligt alternativ till preventivmedel.

 

Tack! 

//Lina Högberg Wahlström

 - - - 

The Swedish Medical Product Agency is investigating the app Natural Cycles.
The reason why is that multiple women have gotten unwillingly pregnant using the app and made reports.
The MPA is now investigating if Natural Cycles need to change their marketing or if it's going to get banned in Sweden.

There's not one contraceptive today that guarantees you not to get pregnant. So to prohibit Natural Cycles, when so many Swedish women enjoys it, is simply one step to far.

Sign my petition if you agree and help us keep Natural Cycles in Sweden.

 

Källa/source:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/granskning-om-p-app-drojer-beslut-efter-sommaren


Lina Högberg Wahlström    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Lina Högberg Wahlström överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook