Låt Gebreweldi Stanna

Att skriva på denna namninsamling kommer innebära att du är för solidaritet och andras välmående. Gebreweldi är omgiven av människor som älskar henne och som inte vill mer än att hon får stanna i Sverige. Eftersom hon inte har någon familj här så har vi alltid ansett henne som vår egna familjemedlem. Hon blev diagnoserad med cancer ännu igen och denna gång har tumören spridit sig kraftigt. Migrationsverkets beslut har ständigt varit att utvisa Gebreweldi men vi kommer aldrig att sluta överklaga. Ert namn kanske ger oss en hjälpande hand.

Om de låter Gebreweldi stanna i Sverige så kommer hon ha möjligheten att få den bästa behandlingen, men på grund av att hon inte har uppehållstillstånd så kan hon inte besöka sitt hemland Eritrea för att ta sina farväl till hennes barn, släkt och vänner. I Eritrea finns inte behandlingen som hennes tillstånd behöver. Hennes önskemål är även att besöka ett heligt ställe i Eritrea. Men utan uppehållstillståndet kommer hon inte kunna se sina barn som hon inte sett på över 11 år.

Snälla skriv på, de måste låta henne stanna.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Suzana överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook