Låt familjen Jashari stanna!

Efter fyra år i Sverige har min Farbrors familj fått besked om att utvisas från landet. De är från Kosovo och orsaken till att de från början kom till Sverige var för att min farbrors dotter skulle överleva. Hon är invalid och hon kan inte äta genom munnen, utan hon får mat genom  magen. Maten hon får är flytande och där i finns alla vitaminer, mineraler, proteiner, fibrer och kolhydrater som hon behöver. Hon är endast elva år gammal och har två operationer att göra. En för höfterna och en för ryggraden då hennes ryggrad är vriden. Den medicinsk hjälp som finns i Sverige finns inte i Kosovo. De har inget att återvända till. Sjukvården kostar mycket pengar och lönen räcker inte till. De har dessutom inget hem heller.

Min farbors dotter, Medina är 95 % invalid, det vill säga att hon är nästan helt handikappad. Hon kan inte prata, hon kan inte gå och hon har en väldig begränsad rörelse i kroppen. I de resterande 5 procenten ingår att hon kan förstå, se och höra. 

Min farbror har ett jobb, ett hem och alla hans 3 barn går i skolan. De har det väldigt bra ställt här i Sverige. Skickas de tillbaka är det en stor risk att Medina insjuknar ännu mer och tillslut blir så sjuk att hon dör. När de var i Kosovo var Medina väldigt undernärd, hon fick mosad mat som aldrig gjorde henne mätt. Hon har tugg- och sväljsvårigheter. Under senaste tid har hon blivit sämre familjen tror att det är på grund av att de fått två negativa besked om att lämna landet. Jag vill med detta sagt be er att skriva under för att rädda Medinas liv. 

Tips: Bekräfta efter att ni skrivit under genom att klicka på länken som skickats till din mail.

fullsizeoutput_a7e.jpeg


Arberesha Jashari, Borås, Sverige    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Arberesha Jashari, Borås, Sverige överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook