Lag på ID-märkning och registrering av katter nu!

Lag på ID-märkning och registrering av katter nu!

Varje dag överges katter av sina ägare och antalet hemlösa katter bara ökar. Idag finns det över 100 000 hemlösa katter i Sverige. En anledning till att detta har eskalerat är att det aldrig ställts några krav på att kattägare ska ID-märka och registrera sin katt. 


Detta vill SVEKATT göra något åt!


Den 1 april 2019 träder en ny djurskyddslag i kraft som gör det förbjudet att överge katter. Däremot kommer frågan om obligatorisk ID-märkning att utredas vidare.
Men hur ska man kunna ställa någon till svars om man inte kan ta reda på vem ägaren är?


Vi anser att obligatorisk ID-märkning och registrering är en förutsättning för att förbudet att överge katter ska ha någon verkan.

Namninsamlingen ska användas till att visa för politikerna att vi är många i Sverige som vill se ett slut på katternas lidande och vi vill se ett kraftfullt agerande nu!

 

Svekatt_signatur1.jpg

 

 

www.svekatt.se

https://www.facebook.com/svekatt/

https://www.facebook.com/mjautoo/

https://www.twitter.com/svekatt

 


Svenska Kattskyddsförbundet - SVEKATT    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Svenska Kattskyddsförbundet - SVEKATT överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook