Katthem till 9Liv Östergötland

 

Katthem till Föreningen 9Liv Östergötland !

 

Föreningen 9 Liv Östergötland

 

 

Föreningen 9Liv Östergötland tar hand om hitte- och omplaceringskatter och ger dom ett nytt hem och ett nytt liv.


I hela Östergötland finns bara tre katthem, Slaka i Linköping, Fiahemmet i Norrköping och Chaplins katthem i Linköping och dit är det oftast väldigt lång kö vilket gör att det blir en stor belastning på 9Liv som enbart har stödhem och inget katthem.


Föreningen 9Liv arbetar dessutom på ett annat sätt då de är mer ute på fältet och arbetar med att hjälpa till att fånga in katter och att minimera kattkolonier. Föreningens katter kastreras, märks och vaccineras innan de flyttar till sitt nya hem.


9Liv är med i riksorganisationen Svekatt som har som policy att inte avliva någon katt för att den är skygg utan enbart om den är så sjuk eller skadad att den lider. Då det synsättet skiljer sig från de andra katthemmen så blir det också ett stort tryck på föreningen.

 

 

Genom sitt arbete med att ta hand om katter som skulle kunna bilda kolonier så hjälper 9Liv kommunen att hålla nere de kostnader detta skulle innebära för dom.

 

 


Vi vill att kommunen hjälper 9Liv att få en lokal där de kan starta upp sitt katthem och att de som de övriga katthemmen också har en subventionerad hyra alternativt bidrag.

 

 

 

 

Föreningen 9 Liv Östergötland

Email: foreningen9liv@hotmail.com
Hemsida: http://www.foreningen9liv.se
Facebook: http://www.facebook.com/foreningen9liv

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jennifer Luetz överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook