Jag kräver underhåll och vidareutveckling av Täbys fotbollsplaner för fotbollsspelande barn och ungdomar!

Täbys fotbollsspelande barn och ungdomar har bland landets sämsta förutsättningar att träna och spela fotboll i Täby. Detta pga att Täby Kommun under många år knappt investerat något för att underhålla eller vidareutveckla fotbollsplaner i Täby. Under vintehalvåret tvingas tex Täbys fotbollslag att spela matcher på grannkommunernas fotbollsplaner pga att Täbys fotbollsplaner är i så undermåligt skick. Listan på brister kan göras lång (de fyra fotbollsklubbarna har alla detaljer), men här är några exempel:

  • Mål saknas och/eller nät är trasiga
  • Näsbydals fotbollsplan är i så dåligt skick att spelar utsätts för skaderisk om de tränar/spelar där
  • Fotbollsplanerna snöröjs ej under vinterhalvåret
  • Tibbles fotbollsplan har värmeslingor, men värmen sätts ej igång under vintermånaderna och är därmed ospelbar
  • Inomhushall för fotbollsspel saknas

Täby Kommun kan berömma sig när alla grannkommuners fotbollslag står på kö för att få spela matcher på Täbys fotbollsplaner året runt (idag är det tvärtom!) – då vet vi att vi har bra förutsättningar för att våra barn och ungdomar ska kunna träna och spela fotboll i Täby!

Jag KRÄVER att Täby Kommun gör upp en kort-, medel- och långsiktig plan för hur de ska underhålla och vidareutveckla Täbys fotbollsplaner, samt börjar exekvera på planen. Jag vill se resultat 2019, 2020, 2021, etc.

PS En mailadress per person. Ett mail kommer att skickas till dig, där du behöver klicka på länken för att bekräfta ditt namn så att din röst för detta upprop ska räknas. Kolla även din skräpkorg för bekräftelsemailet. Dela denna länk med alla som vill att ditt barn/ungdom ska kunna spela fotboll året runt i Täby: familj, vänner, släkt, bonussläkt, dina sociala nätverk, etc! För inspiration, kolla gärna denna insändare och alla kommentarer: https://mitti.se/sport/fotbollsmamman-grattis-bollplaner/?omrade=taby


Margot Gyllerup för Täby FK P06 FA    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Margot Gyllerup för Täby FK P06 FA överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook