Humanitär korridor till Gaza - för att komma åt de bortförda som hålls av Hamas

Noa_2.jpg

 

Till Sveriges riksdag

Lördagen den 7 oktober attackerade Hamas-terrorister från Gaza tusentals medborgare från olika länder som deltog i en musikfestival i Israel och tusentals oskyldiga israeliska familjer i sina hem.

Hamas mördade, brände och sårade tusentals människor kallblodigt, inklusive spädbarn, barn, kvinnor, män och äldre. Dessutom, under denna attack kidnappade de dussintals spädbarn, barn, kvinnor, män och äldre med fruktansvärd grymhet och utan särskiljning.

Vi vet inte hur många som kidnappades, vad de heter, vad deras medicinska behov är eller om de fortfarande lever. Vi vet inte hur deras kidnappare ser efter dem och om de får grundläggande mänsklig behandling.

Vi, som medborgare och invånare i Sverige, som skriver under detta brev, ber svenska staten att hjälpa till och göra allt som står i dess makt för att ta reda på vad som händer med dessa bortförda och att ge dem grundläggande mänsklig hjälp.

Med vänlig hälsningar  

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Boaz Ron Zohar lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...