Hopptorn i Glänningesjö

I mer än 60 år har hopptornet i Glänningesjö varit en del av Laholmarnas liv, det är vad många skulle kalla ett lokalt kulturarv.
Generationer har hoppat, badat, fikat, fiskat, solat, åkt skridskor och/eller bara njutit av utsikten från den fasta femmeterskonstruktionen, för att inte tala om den naturliga samlingsplatsen som tillgodoser alla generationer under badsäsongen.

Denna gruppen bjuder in dig med en förankring till Laholm som vill ha ett likadant eller bättre torn på samma plats, byggd för att hålla i ytterligare generationer.
En stabil och långsiktig lösning.
Ingen flytande anordning, inget lägre eller på något sätt sämre kompromiss.

Vi tror att tornet inte bara främjar närområdet utan även hela kommunen allt från barnfamiljer till turistnäringen då det bildar, som tidigare beskriven, naturlig samlingsplats året om för de som tex inte vill/kan åka till havet.
Låt hopptornet kosta, det kommer bli en långsiktig investering, i Laholm för laholmarna.

Målet är att till slut med hjälp av denna namninsamling och Laholms breda kompetens bland invånarna och starka vilja driva igenom ett beslut att uppföra ett nytt torn på invånarnas premisser och önskemål.

 

Namninsamlingen kommer att lämnas in tillsammans med en skrivelse till Laholms kommun.

 

Det är viktigt att varje person i hushållet som stödjer detta skriver under. Man kan tex inte samlas under samma namn.

 

Vänligen sprid denna namninsamling vidare, framförallt till de som inte har tex Facebook (där vi finns under namnet Hopptorn i Glänningesjö)

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jonas Ozolins överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook