Låt gymnastiken få en plats i den nya Furuborgshallen

Nu står det klart att en ny idrottshall ska byggas i Nykvarn. Nykvarns gymnastik förening har drivit frågan att ge gymnastiken en plats i den nya hallen. Nu behöver vi din hjälp att nå fram med vårt budskap. Skriv under för att våra barn och ungdomar ska få fortsätta träna och utvecklas i gymnastiken. Skriv också under för att våra barn och ungdomar ska slippa bära tunga redskap varje träning och då också kunna träna mer effektivt. Både gymnaster, ledare och redskap riskerar att skadas vid fram och bortplockning av tunga redskap. Nykvarns gymnastikförening är en av Nykvarns kommuns största och äldsta föreningar med fler än 700 medlemmar, största andelen av våra idrottsutövande är flickor. Visste du att svenska skolelever är de mest stillasittande i hela Norden? Idag når endast 44% av pojkarna och endast 22% av flickorna den rekommenderade nivån av fysisk aktivitet per dag. Vi vill att kommunen skapar rätt förutsättningar för jämlik idrott, att fler ska få idrotta i olika former och inte behöva åka till andra kommuner för att träna gymnastik. Vi behöver ditt stöd.

Tack för att du väljer att skriva på för gymnastiken.
Styrelsen i Nykvarns gymnastik förening


Nykvarns gymnastikförening    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Nykvarns gymnastikförening överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook