NEJ till asylboende i Vittsjö!

Quoted post

PK-flum

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-30 20:26

#18: anti attendo - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nej, precis - alla flyktingar/invandrare är inte kriminella, precis som att alla svenskar inte är det. Är väl därför inte helt korrekt att ange ökad kriminalitet som anledning till att inte ta emot utlänningar efterom alla ju inte är kriminella.

Kriminalitet ökar i samma tak som utanförskapet - så kan vi bryta utanförskapet hos människor begås färre brott. Av just den anledning efterlyste jag i ett av mina nu femtioelva inlägg förslag på bättre asyl- och imigrationspolitik. Fixar vi dessa båda grejerna så får vi bukt med kriminaliteten och behöver inte säga nej till hjälpsökande på grund av att vi är rädd för dem.

Svar

anti attendo

#20 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-30 20:44:38

#19: PK-flum - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Först och främst så säger nog inte folk nej till flyktingar därför att de skulle vara rädda , utan därför att det hela är ett vansinnigt slöseri med pengar som gynnar flyktingprofitörer som Attendo m.fl. Håller definitivt med om att politiken kring flyktingmottagning och integration måste förändras. Pengar måste satsas på att hjälpa människor i närområdet , så att hjälpen dels når de svagaste människorna och dessutom  räcker till så många fler än vad som nu är fallet.

 
Facebook